FÖR GOLFKLUBBAR

Boomerang Golf är mycket stolta över att kunna erbjuda svensktillverkade, högkvalitativa uthyrningsvagnar för er golfanläggning.

 Vi skräddarsyr era golfvagnar efter era önskemål.

Vi erbjuder olika affärsmodeller för hyrvagnar

Genom våra olika erbjudanden får du som golfklubb möjlighet att erbjuda Boomerang Magnum uthyrningsvagnar på golfklubben till medlemmar och gäster.

Försäljning

Vi erbjuder skräddarsydda golfvagnar som matchar kundens behov och överträffar förväntningar.

Uthyrning

Vår flexibla uthyrningsmodell ger din golfklubb kvalitet, service och högkvalitativa golfvagnar.

Återtillverkning

Återtillverkning sparar energi och material genom att återställa golfvagnar till nyskick.

Investera i din vagnpark

Försäljning

Boomerang Golf erbjuder skräddarsydda golfvagnslösningar som exakt matchar kundens preferenser och behov. Genom att vi anpassar erbjudandet till er golfanläggning med olika färgval kan vi skapa golfvagnar som är perfekt anpassade för varje golfanläggning. Vår strävan är att överträffa förväntningarna och leverera enastående golfupplevelse genom skräddarsydd design och funktionalitet.

Hyr din vagnpark

Leasing

Vår uthyrningsmodell ger din golfklubb stor flexibilitet, kvalitet och service. Allt för att kunna möta dig som kund och de behov ni efterfrågar. Genom att samarbeta med oss på Boomerang får din golfanläggning tillgång till högkvalitativa golfvagnar utan att behöva göra stora initiala investeringar. Vår flexibla modell ger din golfanläggning möjligheten att anpassa sin golfvagnsflotta efter efterfrågan och säsongvariationer, samtidigt som ni kan dra nytta av vårt dedikerade service- och underhållsteam som säkerställer att golfvagnarna alltid är i toppskick för en förstklassig golfupplevelse.

Investera i din vagnpark

Återtillverkning

Återtillverkning innebär att en produkt återställs till nyskick vilket sparar både energi och material. Vårt återtillverkningsprogram ger möjligheten att förlänga livslängden på golfvagnar från Boomerang och få en kostnadseffektiv lösning utan att behöva kompromissa med kvalitet eller prestanda. Genom vårt erfarna team och avancerade teknik kan vi återställa och förnya befintliga golfvagnar till sitt ursprungliga skick eller ge dem en uppgraderad touch med moderna funktioner och design. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Offertförfrågan

Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa just er golfanläggning.

Skicka oss e-post

    Varukorg
    Sign in

    No account yet?

    Börja skriva för att se produkter du letar efter.